У Миколаєві шкуродер жорстоко розправився з котом на очах у дітей (фото, відео)

Деякі місцеві жителі не приховують, що регулярно чинять розправу над беззахисними тваринами в елітному миколаївському будинку.

Шкуродер жорстоко розправився з дворовим котом, який зайшов на територію двору будинку по вулиці Скороходова, 56, у Заводському районі Миколаєва. Фото нелюда опублікував Євген Кушніренко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За інформацією Євгена, якийсь Ігор, що мешкає в цьому будинку, цинічно застрелив кота серед білого дня на очах у дітей. При цьому на запитання, чи він це зробив, шкуродер з усмішкою відповів: "Так... Я ж говорив йому не лазити у нас у дворі..."

Крім того, багато жителів елітної новобудови підтримали вчинок нелюда. Вони вважають його нормальним, і порівняли вбитого кота з отруєним щуром.

Євген Кушніренко також зазначає, що його "високоповажні сусіди" не перший раз розправляються з дворовими тваринами."Ніхто особливо не приховує даних діянь, а з точністю навпаки - гордо розповідають в альтанках, як вони стріляють котів та інших тварин, що випадково зайшли на територію "елітного ОСББ", - пише Євген.

"Скажіть, хіба місце таким аморальним особистостям серед нас?! Який соціум ми будуємо? Яких дітей вони виховають?! Подібні аморальні особистості повинні бути покарані!" - закликає Євген Кушніренко.

Зазначимо, що користувачі мережі шоковані подібним і закликають притягнути шкуродера до кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

"Пишіть заяву, жорстоке поводження з тваринами вже карається законом", - запропонував один з користувачів.

"Мерзота закінчена, немає слів", - шокований вчинком нелюдя юзер.

"Може влаштуємо йому самосуд?" - запропонувала коментатор публікації.

"Він завтра у дітей стріляти буде. Вже були випадки, коли стріляли по дітях, тому що вони заважали! А потім по кому? По сусідам, які криво подивилися?" - обурена одна з підписниць.

"Мужик - виродок! З головою не все добре. Такі особини небезпечні для суспільства. Це незадоволений потенційний маніяк!" - жорстко висловилася коментатор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...