У Миколаєві водій маршрутки жорстоко розправився з п'яним пасажиром (фото, відео)

Водій забіг в салон, виволік пасажира на вулицю і почав бити чоловіка ногами.

У середу, 3 липня, в Миколаєві водій маршрутного таксі побив пасажира, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, передають Патріоти України з посиланням на Новини N.

Інцидент стався на вулиці 3-й Слобідській з водієм маршрутки №2 і його пасажиром. За словами очевидців, мікроавтобус під'їхав до зупинки і став чекати наповнення салону людьми. Простоявши досить довго, пасажири почали обурюватися. Один з них, п'яний чоловік 55-60 років, почав лаятися голосніше за всіх і вимагав, щоб водій продовжив рух.

В результаті в маршрутці розгорілася суперечка із застосуванням нецензурної лайки. У якийсь момент водій громадського транспорту зірвався з місця, забіг в салон і буквально виволік пасажира на вулицю, від чого чоловік, який і так не міцно тримався на ногах, впав на асфальт. Після цього, як стверджують свідки, водій почав бити лежачого чоловіка ногами, а кілька ударів прицільно завдав по голові.Зазначають, що після інциденту водій сів у маршрутку і поїхав, а його жертва залишилася лежати на асфальті. Побиття відбувалося на очах у численних перехожих - в тому числі дітей. "На очах у дитини бив його ногами по голові! Мій онук почав кричати йому:" Лежачого не б'ють!" Дитина розуміє, а цей... А якби він його вбив? Хіба те, що людина п'яна, дає йому право так жорстоко бити? - заявила жінка, яка спостерігала інцидент поки чекала маршрутку на зупинці з онуком.

Очевидці викликали на місце події "швидку" і поліцію. Прибулі лікарі прийняли рішення доставити потерпілого до медичного закладу для більш ретельного огляду."Поліцейський патруль досить швидко встановив винуватця - вже через 15 хвилин його повернули на місце події. За його версією, п'яний пасажир їхав в маршрутці з автовокзалу, і весь цей час висловлювався нецензурною лайкою. Зрештою водій вирішив викинути його з салону, але той, нібито, чинив опір - тому і сталася бійка. Водія маршрутки доставили в Центральний відділ поліції - в ситуації будуть розбиратися правоохоронці", - йдеться в повідомленні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...