У НАН України розповіли про обставини смерті Бориса Патона

Вчений тиждень перебував у реанімації.

У Бориса Патона було захворювання серцево-судинної системи. Він був госпіталізований в Національний інститут серцево-судинної хірургії імені Амосова. Про це повідомили співробітники Національної академії наук України, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Вони зазначили, що Патон вдруге за останні 2 тижні був госпіталізований, вчений тиждень лежав у реанімації. Похорон, очевидно, відбудуться в суботу на Байковому кладовищі.

"Річ у тому, що там покояться його рідні - батько, мати, дочка. У нього є онука, правнука, зять. З ними буде узгоджуватися місце поховання", - розповів один зі співробітників Патона.

Патон останній раз був присутній на засіданні Президії незадовго до початку карантину, але працював до останнього з дому.

Крім того, стало відомо, що НАНУ на перехідний період, до проведення виборів нового президента очолить колишній секретар РНБО і чинний член наглядової ради державного концерну "Укроборонпром" Володимир Горбулін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...