"У нас інші пріоритети зараз": Молода дружина Віктора Павліка розсекретила вартість відпочинку в Єгипті

Ще кілька місяців тому подружжя скаржилося на фінансові проблеми.

Днями співак Віктор Павлік полетів у Єгипет з вагітною дружиною Катериною Реп'яховою. Подружжя зупинилося в 5-зірковому готелі на березі моря. Дівчина зізналась в соцмережі, що за тижневу відпустку вони віддали півтори тисячі доларів, передають Патріоти України.

Народний артист України Віктор Павлік вперше за понад п'ять років стосунків відправився в Єгипет з 26-річною коханою Катериною Реп'яховою. Зимову відпустку подружжя влаштувало під час вагітності дівчини, тому для відпочинку обрало найближчий курорт.

В інстаграм-сторіс Катерина пояснила, що вони обирали між ОАЕ та Єгиптом. Однак зупинились на останньому варіанті, адже для мандрівки в ОАЕ необхідно здавати три тести на коронавірус.

"Я не хотіла летіти далеко. У мене останнім часом дуже болить спина, якщо я довго сиджу. 4 години польоту – максимум, що я можу витримати. Я не хотіла здавати три тести. Так і вийшло, що Єгипет", – поділилась молода дружина Віктора Павліка.


Сім'я обрала 5-зірковий готель, однак від номеру та сервісу вони не в захваті. Катерина Реп'яхова розповіла, що в комплексі відпочивають переважно європейці й персонал дуже старається догодити гостям. Однак сам готель "дуже хоче ремонту", а в номерах досить брудно. Крім того, подружжя не задоволене харчуванням і пляжем, адже море дуже мілке, з небезпечним дном, тому плавати, за словами блогерки, неможливо.

За тижневий відпочинок в цьому готелі Віктор Павлік з дружиною віддали 1 500 доларів – 42 тисячі гривень. Прихильники вважають, що для знаменитого артиста та блогерки з майже 60-тисячною аудиторію це надто скромний відпочинок. Однак Катерина Реп'яхова запевнила, що вони ніколи не конкурували з заможними зірками.

"У нас інші пріоритети зараз. І вважаю 1 500 доларів на шість ночей абсолютно нормальним відпочинком. Та і навіщо комусь щось доводити? Невже ми колись претендували на багатіїв?" – пояснила дружина Павліка.

Додамо, за кілька днів до відпустки в Єгипті дружина Віктора Павліка купила нове авто з салону, вартістю майже 800 тисяч гривень. Дівчина здійснила мрію навіть попри те, що ще місяць тому скаржилась на фінансові проблеми, через які вони з чоловіком не придбали квартиру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...