"У нас не Україна, пристрелять": Російський шоумен висловився про ймовірність свого президентства (відео)

Галкін дав концерт у Кремлівському палаці і заявив про президентство.

Російський гуморист і шоумен Максим Галкін під час свого виступу в Кремлівському палаці, заявив, що ні за яких обставин не буде балотуватися на пост президента Росії. Відео виступу коміка опублікувала російська журналістка Олена Риковцева на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Галкін категорично заявив, що не має намір ставати президентом Росії, незважаючи на те, що про це заговорили після перемоги Зеленського в президентських перегонах в Україні. "Я нікуди не збираюся. У нас не Україна, у нас пристрелять ще до інавгурації", - заявив Галкін зі сцени і викликав шквал позитивних емоцій серед глядачів у залі.

За словами Риковцевої, з початку свого виступу Галкін розповів з приводу його несподіваної хвилі популярності після концерту в Новосибірську, де він публічно познущався над російською пропагандою і місцевою владою. Галкін зазначив, що у нього з'явилися мільйони переглядів і безліч коментарів на YouTube від користувачів мережі, які готові підтримати шоумена на президентських виборах в РФ. Шоумен розповів, що після того, як президентом України обрали Зеленського, на нього місцева влада стала дивитися по-іншому.

Користувачі мережі також прокоментували його висловлювання: "Сумно ж як"; "Жарти жартами, а в нього ж впізнаваність 100%. За нього 60 відсотків проголосувало б. За принципом "лише б не Путін"; "Красень. Запізно тільки..."

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...