"У нас три года нет воды горячей. - Не волнуйтесь, сделаем тут, наверное, физкультурный комплекс": Реакція Медведєва на уклінне прохання росіянки шокувала мережу (відео)

Росіянка впала на коліна перед російським прем'єром, благаючи про гарячу воду...

Алтайську село Саннікова відвідав з візитом прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, який відомий численними конфузами. Перед ним на коліна впала Тетяна Кадукіна, інвалід II групи, яка звернулася з проханням, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Я устала ходить по всем инстанциям! Я инвалид второй группы, обращалась во все инстанции. У нас три года нет воды горячей», — сказала Кадукіна Медведєву, стоячи на колінах. Також хотіла звернутися до губернатора Алтайського краю Віктора Томенка, але її до нього не пустили.

Дмитро Медведєв мимохідь сказав, що почув скаргу і заявив жителям села: «Но, тем не менее, развитие будет. Вот говорили с вашим главой, сделаем тут, наверное, физкультурный комплекс. Пишите заявку».

Мережа відреагувала численними коментарями:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...