У небі над Одесою зняли НЛО у формі пончика (відео)

За словами автора відео, з нічного неба на неї дивилося "якесь око".

У нічному небі над Одесою зафіксували непізнаний літаючий об'єкт. Щось округлої форми із затемненням в центрі висіло над містом близько години, періодично зміщуючись в різні боки. Явище, яке спостерігалося пізно увечері 5-го квітня, багато хто встиг зняти на відео. Зокрема, один такий ролик опубліковано в Facebook-групі "Одеса как она есть", передають Патріоти України.

За словами автора відео, з нічного неба на неї дивилося "якесь око". "Воно хаотично рухається з боку в бік і дуже дивно виглядає. Зірки знаходяться набагато далі, і це навіть не літак. А здалеку схоже візуально на Місяць. Наближаємося і спостерігаємо якесь око. Подивіться, це ж реально якесь око", – прокоментувала за кадром одеситка.

Аналогічне відео, зняте очевидцями в Одесі ввечері 5 квітня, опублікував Telegram-канал XYDESSA. Обережно, за кадром присутня ненормативна лексика.

Відзначимо, що поява в небі різних непізнаних об'єктів – досить поширене явище, яке часто спостерігається жителями різних країн.

Наприклад, дуже схожий об'єкт округлої форми з отвором в центрі в 2013 році днем спостерігали в небі над Японією.


Крім того, за НЛО часто можна прийняти щось зовсім звичайне, наприклад, повітряну кулю у формі пончика або букви "О".За НЛО можна прийняти, наприклад, таку повітряну кулюНижче наведено ще кілька прикладів схожих об'єктів, які спостерігалися в небі в різних куточках Землі.



НЛО в небі над Іркутськом

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...