"У них чудові стосунки": Єлизавета ІІ готує для Кейт Міддлтон особливий подарунок на річницю весілля

Королівський експерт відзначає, що саме Кетрін навчила королеву користуватися відеодзвінками у Zoom.

У квітні герцог і герцогиня Кембриджські відсвяткують десяту річницю шлюбу. З такої нагоди королева Єлизавета II готує особливий сюрприз для своєї невістки, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У 2019 з такого ж приводу Кейт Міддлтон отримала почесного ордена Британської імперії й титул Дами Великого Хреста. Королівський експерт Дункан Ларкомб в коментарі виданню OK! зазначив, що у герцогині та королеви склалися «чудові стосунки».

«Дуже ймовірно, що королева планує щось особливе в річницю весілля Кейт і Вільяма. У Кейт і королеви — чудові стосунки. Герцогині вдається дотримуватися балансу між публічним поклоном Єлизаветі, як главі королівської родини й можливістю спілкуватися з монархом, як з прабабусею своїх дітей. Членам королівської родини довелося нелегко в умовах пандемії, але Кейт і королева весь час підтримували тісний контакт. Кетрін також навчила королеву користуватися відеодзвінками. Під час карантину герцогиня безпосередньо спілкувалася з королевою, цікавлячись її самопочуттям, й розповідала їй про правнуків», — поділився експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...