У палаці вже готуються до похорон: Принцу Гаррі рекомендують попрощатися з дідусем

Невтішні новини приходять з Британії, де вже третій тиждень принц Філіп, чоловік королеви Британії Єлизавети ІІ, залишається ушпиталений.

Британські ЗМІ впевнені, що принц Гаррі, який живе в США, найближчим часом вирушить на батьківщину, аби попрощатися з дідусем, передають Патріоти України.

Зазначимо, що 99-річного Філіпа перевели до іншого шпиталю, де йому провели маніпуляції на серці, пов'язані з хронічними хворобами цього органу. До того ж інфекційна хвороба, яку тримають у таємниці, досі не пройшла, що ускладнює стан принца. The Royal Observer повідомляє, що найближчим часом Гаррі повернеться до Британії, аби попрощатися з дідусем і бути поруч у смутну для всієї королівської родини годину. Також видання навіть написало про те, що у палаці готуються до найгіршого сценарію і вже розробляють план похорону.

Видання The Mirror впевнене, що наразі принц Гаррі та Меган Маркл проходять обсервацію у власному будинку у США, аби найближчим часом вилетіти до Британії на приватному літаку. Проте нещодавно родину побачили разом з мамою акторки в одному авто. Тому достеменно невідомо, чи вирушить усе-таки Гаррі до Британії побачитися з дідусем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...