У парламентській коаліції зі "Слугою народу" українці найбільше хочуть бачити партію "Голос", - опитування

За даними соціологічного опитування потрапити в Раду на виборах 21 липня найбільші шанси мають 5 партій.

Партії "Слуга народу", "Опозиційна платформа — За життя", "Європейська солідарність", "Голос" та "Батьківщина" проходять до парламенту. Такі дані соціологічного опитування групи "Рейтинг", яке проводилось на замовлення Міжнародного республіканського інституту, передають Патріоти України.

"Слуга народу" продовжує тримати лідерство. Партію готові підтримати 50% із тих, хто визначився і має намір голосувати. За "Опозиційну платформу" готові проголосувати 12% опитаних, за "Голос" Святослава Вакарчука — 8%, "Європейську солідарність" — 7%, "Батьківщину" — 6% респондентів.

4% опитаних готові віддати голос за "Силу і честь" Ігоря Смешка, по 2% — за Радикальну партію Олега Ляшка, "Опозиційний блок", ВО "Свобода" та "Українську стратегію Гройсмана". Усі інші політсили набирають менше ніж відсоток.

У парламентській коаліції зі "Слугою народу" українці найбільше хочуть бачити партію "Голос". Таке обʼєднання підтримують 24% опитаних. 20% виступають за коаліцію з "Батьківщиною", 18% — з партією "Сила та честь", 17% — з "Опозиційною платформою — За життя", 10% — за "Громадянську позицію" Анатолія Гриценка, по 7% — за Радикальну партію, "Опозиційний блок", "Європейську солідарність" та "Українську стратегію Гройсмана".

Опитування проводилося по всій Україні, крім окупованих територій Криму і Донбасу з 13 до 23 червня.

Усього було опитано 2 400 жителів України віком 18 років і старших, які мають право голосувати. Допустима похибка не перевищує 2%.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...