У полку "шльондродесанту" Лободи, Лорак, Повалій поповнення: Перед великим концертом у Києві MARUV вляпалась у скандал з Кримом

Спочатку вона шокувала присутніх проукраїнських журналістів відмовою відповідати на пряме запитання про приналежність Криму, а потім проігнорувала інші питання.

MARUV

Епатажна співачка MARUV потрапила в скандал перед першим сольним концертом в Києві (пройшов у п'ятницю, 14 червня), передають Патріоти України.
Скандал спровокував журналіст телеканалу «1+1». Після того, як MARUV попросила поставити їй інше питання, він проігнорував прохання і повторив «кримське» питання знову. Після цього співачка розвернулася, і махнувши рукою, сказала пресі: «Все, бувай!».
Журналісти так і не змогли прийти до єдиної думки, чи була поведінка діви адекватною. Одні представники преси нагадували, що MARUV не раз вже відповідала, що Крим - це Україна. При цьому їх колеги заявили, що у артиста повинна бути чітка позиція з цього приводу і він повинен вміти відповідати на всі питання ЗМІ.

Варто відзначити, що MARUV зовсім недавно виступала в Москві, на сцені російської премії Муз ТВ-2019. Саме тому її концерт в Києві 14 червня проходив в умовах підвищеної готовності правоохоронців - наприклад, дві поліцейські машини чергували біля концертного майданчика.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...