У понеділок "слуги" розглянуть виключення скандального нардепа Дубінського з фракції

11 січня Управління контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США запровадило санкції проти семи людей та чотирьох організацій, які є частиною пов’язаної з Росією мережі закордонного впливу. Серед них і скандальний нардеп.

У понеділок о 18:00 почнеться засідання фракції "Слуга народу", де розглянуть призначення першим віце-прем'єром Юрія Вітренка та виключення з фракції Олександра Дубінського, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал PavlovskyNews.

"Засідання відбудеться за участю президента Володимира Зеленського. Депутати уточнюють, що питання по Дубінському буде розглядатися після основних. На порядку денному – головні законопроекти майбутнього пленарного тижня: "про Бюро економічної безпеки, СБУ, законопроекти про всеукраїнський референдум і про систему громадського здоров'я", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що планується розгляд законопроектів про легалізацію медичного канабісу, про дозвіл на вогнепальну зброю, а також законопроект, який надасть можливість конфіскувати житло за борги по ЖКГ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...