У Португалії в аеропорту помер українець: Діаспора заявила про вбивство

​У Португалії інспекторам міграційної служби загрожує 25 років тюремного ув'язнення через підозру у вбивстві нібито громадянина України.

Подробиці трагедії, яка трапилася 11 березня, повідомляє портал tvi24.iol.pt, передають Патріоти України.

За даними глави діаспори українців у Португалії Павла Садохи, йдеться про українця, який приїхав у країну в пошуках роботи.

В аеропорту Лісабона чоловіку було відмовлено у в'їзді у Португалію з невідомих причин. Після вимог пояснити ситуацію йому вдягли наручники і проти нього було застосовано фізичну силу.

Як стверджує Садоха, в такому стані (в наручниках) українця залишили самого в кімнаті, де в нього трапився напад епілепсії, в результаті чого настала смерть.

"Висловлюємо співчуття родині загиблого і засуджуємо злочинні дії працівників служби міграції", – резюмував глава діаспори.

Він також додав, що деталі розповів знайомий нібито вбитого чоловіка, який намагався відправити тіло на Батьківщину.

Посольство нашої країни в Португалії вже відреагувало, направивши термінову ноту з проханням посприяти незалежному і справедливому розслідуванню. Відзначається, що українця нібито не тільки вбили, а й до останнього приховували факт смерті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...