"У природи немає поганої погоди": Кращі фото погодних явищ за 2020 рік

Фотографії будуть використані для створення календаря на наступний рік.

Всесвітня метеорологічна організація (ВМО) представила фотографії-переможці в конкурсі для календаря на 2021 рік. Про це ВМО повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Після публічного голосування по 70 фотографіях, включеним в остаточний список, журі ВМО, що складається з метеорологів і фотографів, відібрало 13 фотографій для календаря. Остаточний вибір був зроблений на кількості голосів, набраних фотографією під час голосування, фотографічних достоїнств і метеорологічного інтересу. Журі також прийняло до уваги географічний і регіональний баланс відповідно до статусу ВМО як організації системи ООН", - йдеться в повідомленні.
В організації зазначили, що на конкурс надіслали понад 1000 фотографій і вибір було зробити надзвичайно складно. Вони пообіцяли розмістити в своїх соціальних мережах якомога більше фотографій з числа тих, що увійшли до фінального списку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...