У природи немає поганої погоди..: Синоптики розповіли, коли закінчаться крижані дощі, сніг і поривчастий вітер

Погода в Україні скоро зміниться. В країну прийде прояснення, яке розжене циклон, що накрив країну в останні дні.

Синоптики розповіли, коли закінчаться крижані дощі, сніг і поривчастий вітер. Так, згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, позитивні зміни настануть уже 14-15 грудня, а поки що доведеться потерпіти мерзенну погоду з дощем і вітром 7-12 метрів на секунду, передають Патріоти України.

Так, 11 грудня синоптики прогнозують сильні дощі, на Заході та в Одеській області. На Сході буде ясно, а в інших регіонах - хмарно. Температура вдень найвища на Заході і Півдні (+2+6), а на Закарпатті +5+7 градусів. На інших територіях вдень +1... -2 градуси.

Вночі +2... -2 по країні, але приморозить Схід до -5... -8 градусів, в Одеській області +2+4.

У Києві в п'ятницю похмуро, температура протягом доби 0... -2.

12 грудня опади у вигляді снігу і мокрого снігу охоплять майже всю країну. На Сході морози ослабнуть, а на Півдні вдень потеплішає. На решті територій вдень температура сильно не зміниться, але вночі трохи посилиться "мінус" на Півночі.

У Києві сніг, мокрий сніг. Вдень +1... -1, вночі стане морозніше - від -3 до -5 градусів.

У неділю, 13 грудня, сильні дощі зі снігом на Півночі, а на Заході, Півдні і в більшій частині Центру - дощ, на Сході - похмуро, але опади малоймовірні.

Температура в цілому дещо підвищиться. На Півдні та Закарпатті вдень +5+9, а в Криму +11+13 градусів. На інших територіях вдень +3... -1. Вночі на Заході та Півдні 0... +6, а в інших областях +1... -3.

У Києві 13 грудня очікуються сильні опади - мокрий сніг з дощем. Вдень +1+3, а вночі від 0 до -2 градусів.

А ось у понеділок, 14 грудня, з південного сходу прийде прояснення - сухо буде на Сході, Півдні і в частині центру. В інших областях все ще сніг, мокрий сніг. Температура істотно не зміниться.

У Києві очікується сніг, температура вдень +1+3, вночі від +1 до -1 градуса.

15 грудня сухо і з помірною хмарністю буде майже всюди, крім Півночі, де очікується сніг. Температура буде такою ж, як і в попередні дні: близько нуля вдень, і трохи нижче вночі, на Півдні і Заході - тепліше.

У Києві в цей день очікуються опади, вдень +1+3, вночі від +1 до -1 градуса.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...