У Путіна назвали умови для зустрічі із Зеленським

Росія виступає за саміт у нормандському форматі після того як Київ визначиться зі своєю командою.

Це не повинна бути "зустріч заради зустрічі", — заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Ці питання розглядаються, — сказав представник Кремля, відповідаючи на питання, чи не планується зустріч у нормандському форматі на вищому рівні. — у той же час така зустріч вимагає підготовки, а також завершення всіх процесів, пов'язаних із формуванням відповідної команди на Україні".

Прес-секретар глави російської держави закликав "набратися терпіння, почекати, коли будуть сформульовані підходи української сторони". За його словами, Росія повинна зрозуміти, "наскільки українська сторона готова слідувати Мінським домовленостям про безальтернативність яких говорили в тристоронньому форматі Путін, Меркель і Макрон".

"Після цього на порядок денний вже може постати питання про нормандський саміт", — уточнив Пєсков.

Представник Кремля запевнив, що Росія загалом не проти брати участь у такій зустрічі. "Нормандський процес є безальтернативним. І це під час розмови (з президентом Франції Емманюелем Макроном і канцлером ФРН Ангелою Меркель) підтвердив президент Путін. Повинна бути виконана певна домашня робота, а також робота, пов'язана з формуванням світогляду політичної команди в Україні", — підсумував Пєсков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...