У Путіна розкрили подробиці російсько-турецької військової угоди

Кремль підписав контракт з турецькою владою про передачу Туреччині технологій зенітно-ракетних комплексів С-400.

Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на слова прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, передають Патріоти України.

"Контракт передбачає часткову передачу технологій на виробництво. Часткову", - сказав чиновник.

Раніше президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган на зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним заявив, що процес поставок С-400 йде без затримок і для Анкари має важливе значення спільне виробництво і обмін технологіями.

Нагадаємо, рішення про постачання Туреччині чотирьох дивізіонів С-400 було досягнуто восени 2017 року. Вартість контракту складає 2,5 мільярда доларів, половину суми покриє кредит.

США виступають проти угоди і заявляють про плани відмовитися від поставок до Туреччини винищувачів F-35. У НАТО побоюються, що якщо у Анкари з'являться і С-400, і F-35, то радари російських систем навчаться обчислювати і відстежувати американські винищувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...