У Раді пропонують карати за заперечення війни з Росією

Відповідний законопроект внесли в парламент нардепи від президентської "Слуги народа".

Народні депутати ініціюють введення санкцій для публічних діячів і посадових осіб, які заперечують російську агресію проти України, передають Патріоти України.

Так, під забороною виявиться заперечення факту тимчасової окупації частини України Росією, а також засудження дії української армії та інших силових структур щодо захисту держави від російської агресії і деокупації територій.

Чиновниками і депутатам в Україні заборонять будь-яку взаємодію з органами і їх посадовцями державної влади Росії або з самопроголошеною «владою» в ОРДЛО і в окупованому Криму. Виняток становитимуть контакти, санкціоновані Верховною Радою.

Також депутати пропонують заборонити публічне заперечення Голодомору 1932-1933 років в Україні, як геноциду українського народу, Голокосту, як геноциду єврейського народу і депортації з Криму кримських татар в 1944 році, як геноциду кримськотатарського народу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...