У разі доведення провини дніпровському генералу загрожує до восьми років в'язниці, - Труба

За фактом подій у Дніпропетровській області, викладених в ЗМІ, розпочато службове розслідування.

Очільник поліції Дніпропетровщини Віталій Глуховеря

Голова Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що в разі доведення провини за фактом можливого перевищення влади і службових повноважень начальнику Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Віталію Глуховерю загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це він написав на своєму каналі в месенджері Telegram, передають Патріоти України.

Зі слів Труби, зупинка автомобіля за порушення правил дорожнього руху - це не надзвичайна ситуація високого рівня складності. Він також зазначив, що в такому випадку треба просто нести передбачену законом відповідальність за порушені правила, а не викликати КОРД. «Очевидно тоді учасникам цієї події здавалося, що ситуація вирішена і ніколи не буде винесена в суспільстві. Сьогодні ДБР зареєструвало кримінальне провадження за фактом можливого перевищення влади та службових повноважень начальником ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області. Ми докладемо всіх зусиль, щоб розслідування було оперативним і об'єктивним», - повідомив Труба.

Як повідомлялось, Державне бюро розслідувань розслідує можливе перевищення влади та службових повноважень Глуховерею. У вересні 2018 року патрульні поліцейські зупинили автомобіль марки Range Rover, водій якого порушив правила дорожнього руху. За кермом автомобіля перебував водій Глуховері, який при спілкуванні з патрульними, ймовірно, подзвонив своєму шефу. Після дзвінка на місце інциденту прибули співробітники спецпідрозділу КОРД і затримали патрульних поліцейських.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...