У річницю знищення Іл-76 на Донбасі у Міноборони вшанували пам’ять загиблих воїнів (відео)

Сьогодні Дзвін пам’яті пролунав 60 разів.

Сьогодні в Міністерстві оборони України відбулася щоденна церемонія вшанування пам'яті українських захисників, які загинули цього дня у різні роки внаслідок російської збройної агресії на сході України. Як повідомила прес-служба Міноборони, сьогодні Дзвін пам’яті пролунав 60 разів, передають Патріоти України.

У пам’ятному заході взяли участь представники керівництва держави, міністр оборони Андрій Таран, головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак, офіцери та працівники структурних підрозділів Міноборони, Генерального штабу, Національної гвардії України, Сил спеціальних операцій, військовослужбовці Київського гарнізону, рідні та близькі загиблих українських Героїв, численні гості.
Президент України Володимир Зеленський присвятив роковинам трагедії допис у Facebook "Світла пам'ять воїнам, які загинули у збитому літаку Іл-76, і всім захисникам України, котрі цього дня віддали свої життя за нашу незалежність. Не маємо права забути. Герої не вмирають!", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...