У Рівному чоловік з виделкою напав на дружину (відео)

Він штрикав її в обличчя, плечі та шию, а добивав жертву ногами.

У Рівному чоловік з виделкою напав на дружину. Жінці вдалося вирватися, вона побігла до сусідів, завдяки чому і врятувалася, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Плями крові на асфальті і досі нагадують місцевим про жах, який коївся у їхньому дворі – чоловік накинувся на жінку із виделкою у руках. Це бачили мешканці будинку. "Стояла на балконі і чула вереск. Вона спочатку вереснула, а потім замовкла – він її повалив і виделкою бив", - каже рівнянка Галина Чернявська. "І то так, знаєте, з такою злістю – ткнув сюди, сюди, потім в шию, ногами пару раз пнув", - каже рівнянин Юрій Ніколайчук.

Жінці вдалося вирватися від нападника, і вона миттю кинулася до під’їзду благати людей про поміч – стукала у всі двері. "Вже, знаєте, такий грохот пішов, вже в мої двері конкретно, то ж по чужим дверям вона стукала. З неї ллється кров – швиденько її втягнув буквально і зразу захлопнув двері", - каже Юрій Ніколайчук. Саме пан Юрій з дружиною викликали швидку та поліцію. Далі з’ясувалося, що так з жінкою розправлявся її чоловік. Саме зараз вони розлучаються – це, кажуть у поліції, й стало можливою причиною конфлікту.

"Медики в жінки діагностували рвану рану виличної області та множинні колоті рани обличчя та плеча", - розповіла речниця ГУ Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька. Більше інформації про подружжя слідчі не розголошують, а сама потерпіла говорити відмовляється. Втім, із власних джерел журналісти дізналися, що їй 35 років, і вона керує відділом в обласній прокуратурі. Її чоловік - громадянин Росії, йому 38. Напередодні він став фігурантом іншого кримінального провадження: побив водія, який відмовився везти його із сусіднього села до Рівного. Цей випадок в поліції кваліфікують як хуліганство. "38-річний іноземець вдарив дерев’яною палицею того по голові, а потім почав погрожувати штик-ножем", - каже Марія Юстицька.

Під варту чоловіка тоді не узяли, і от – він накинувся на дружину. Коли їй пощастило втекти і врятуватись у сусідів, чоловік чкурнув геть. Проте шукали його недовго. "Чоловіка розшукали на одній із вулиць обласного центру, він перебував у стані алкогольного сп’яніння за зовнішніми ознаками. Слідчі повідомили про підозру", - розповіла речниця ГУ Нацполіції Рівненщини. Підозрюваного затримали і готуються обрати запобіжний захід. У межах двох кримінальних проваджень нападнику загрожує сім років за ґратами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...