У Сербії наклав на себе руки колишній гравець харківського "Металіста"

Футболіст у 2005-2006 роках провів за «Металіст» у всіх турнірах 28 матчів, в яких забив 7 м’ячів.

У Белграді вчинив самогубство 38-річний колишній футболіст Мілян Мрдаковіч. Про це повідомляє видання Sportske, передають Патріоти України.

Спортсмен застрелився у квартирі, яку винаймав разом з дівчиною в центрі столиці Сербії. Кохана викликала поліцію і медиків, які на місці констатували смерть чоловіка — постріл був зроблений в голову.

Зазначимо, що за свою кар’єру Мрдаковіч змінив 20 клубів з десяти різних країн, ніде не затримуючись більше ніж на два роки. Пограв Мілян і в Україні — у 2005-2006 роках провів за «Металіст» у всіх турнірах 28 матчів, в яких забив 7 м’ячів. Всього ж на клубному рівні гравець зіграв 379 поєдинків, в яких 150 разів вразив ворота суперників.

Серед досягнень футболіста — звання чемпіона Китаю, завойоване з «Шаньдун Лунен» в 2008 році, Кубок сінгапурської ліги і Суперкубок Сінгапуру, виграні з «Тампинес Роверс» в 2014-му, а також виступ у складі збірної Сербії на Олімпіаді-2008 в Пекіні. Він завершив кар’єру в 2017 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...