У середмісті Львова чоловік роздавав перехожим гроші "від Ісуса" й агітував за "русский мир" (відео)

Він зізнавався в любові до президента РФ Володимира Путіна, стверджував, що "Європа хоче купити Україну, щоб зробити людей рабами", а "українці та росіяни - один народ".

У Львові чоловік роздавав гроші перехожим, називаючи себе спочатку "Ісусом Христом", потім мільярдером, потім Денисом, а також "проповідником Бога". Такий перформанс місцеві жителі могли спостерігати протягом двох днів біля пам'ятника Івану Федорову в центрі міста. Чоловік протягом кількох годин пропонував людям великі купюри, які виявилися не підробленими, передають Патріоти України з посиланням на Zaxid.net.

"Вистава" супроводжувалося виступами та "проповідями" незнайомця. Чоловік у супроводі жінки, яку він представляв своєю дружиною, приніс колонку з мікрофоном і розповідав про мету своєї місії у Львові. Спілкувався чоловік з перехожими російською мовою, говорив про свій бізнес у Німеччині, який нібито продав і поїхав в Україну допомагати її громадянам.

"Денис" також просив перехожих залишати йому свої контакти та записував потреби людей, обіцяючи допомогти у розв'язанні проблем.

Чоловік у своїх виступах повторював тези російської пропаганди про "русский мир". Він зізнавався в любові до президента РФ Володимира Путіна, стверджував, що "Європа хоче купити Україну, щоб зробити людей рабами", а "українці та росіяни - один народ".

Слід зауважити, що на створеному 20 липня і зареєстрованому в РФ YouTube-каналі "Легіон 111" було опубліковано кілька десятків відео, серед яких є і сцени роздачі "Денисом" грошей у Львові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...