У севастопольців відібрали море

У анексованому Росією Криму, а саме в Севастополі, окупанти ще більше обмежили вільний доступ жителів до моря.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, 3 гектара землі біля Херсонеського маяка, які Севастополь віддає Чорноморському флоту, після зміни свого призначення стануть недоступні для жителів міста, передають Патріоти України.

"Військові мають намір повністю закрити для відвідування західний край Гераклейського півострова, починаючи від Подвійної бухти. Не можна буде підійти до берега і з моря. Прибережні території, доступні простим смертним в Севастополі, стискаються як шагренева шкіра. Закрито берег Сарича, Ласпі, недавно обмежили доступ в Батіліман. Тепер справа дійшла до мису Херсонес", - сказано в матеріалі.

Відзначається, що як мінімум в трьох випадках до закриття великих ділянок морського берега мають стосунок силові структури.

Інформацію також прокоментував на своїй сторінці в Twitter блогер КРИМський бандерівець. "Крим. Іхтамнєти в Севастополі, яких у 2014 році в*та зустрічала з квітами, продовжують віджимати море, пляжі, земельні ділянки, будинки...", - сказано у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...