У Швейцарії померла зірка французької музики та кіно

Вперше майбутня знаменитість вийшла на велику сцену в 19 років, коли брала участь у конкурсі "Народження зірки" на одному з місцевих телеканалів. Популярність прийшла до неї в 23 роки.

Марі Лафоре

У Швейцарії в місті Женолье померла франко-швейцарська співачка й актриса Марі Лафоре. Про це повідомила газета Le Temps, посилаючись на слова пресаташе дочки співачки Домініки Сегаль, передають Патріоти України.

Зірці було 80 років. Причини смерті невідомі.

Справжнє ім'я Марі Лафоре – Майте Марі Брижитт Думенак. Вона народилася в 1939 році в Сулак-сюр-Мер на заході Франції.
Вперше майбутня знаменитість вийшла на велику сцену в 19 років, коли брала участь у конкурсі "Народження зірки" на одному з місцевих телеканалів. Популярність прийшла до неї в 23 роки.

У 1978-му Лафоре переїхала до Швейцарії і отримала там громадянство. У цій країні Лафоре відкрила художню галерею.

Марі Лафоре

У світі жінка відома за піснями Manchester et Liverpool ( "Манчестер і Ліверпуль"), Mon amour, mon ami ( "Моя любов, мій друг"), La tendress ( "Ніжність").

У 1960 році вона вперше спробувала себе в кіно. За своє життя актриса виконала ролі в декількох десятках фільмів і серіалах, зокрема, "На яскравому сонці", "Авантюристи", "Хто є хто (Лягавий чи блатний)", "Спрут – 3".Марі Лафоре в молодості


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...