"У скандалі навколо тиску Трампа на Україну перемогла Росія", - Washington Post

Росія може використовувати цю історію, щоб показати Україну як державу, якою неправильно керують.

У скандалі навколо телефонної розмови президентів США та України Дональда Трампа і Володимира Зеленського перемогла Росія. Про це пише Washington Post, передають Патріоти України.

Як зазначає видання, Росія може використовувати цю історію, щоб показати Україну як державу, якою неправильно керують. А оскільки скандал стосується газового сектора, Москва буде наполягати на тому, щоб Західна Європа просувала проект “Північний потік-2”.

Коментар Трампа під час прес-конференції з президентом України про те, що Зеленський і Путін мають “вирішити свою проблему”, є “катастрофою” для України, каже експерт Костянтин Батоцький. Адже з цього випливає, що Україна не завжди може сподіватися на США. А це гірше, ніж сама телефонна розмова між лідерами.

Батоцький вважає, що відставка спецпредставника Держдепартаменту по Україні Курта Волкера є ще однією “поразкою” для України. Він був “гравцем”, який би допоміг Україні вийти з кризи. “Росіяни дуже цьому радіють”, – говорить експерт.

Експерт Григорій Фролов зазначає, що Росія працює в трьох напрямках, намагаючись послабити Трампа, Зеленського і Байдена.

Однак у Зеленського є позитивні якості, додає Фролов. Оскільки він популярний на Сході України і уникає націоналістичних гасел, Кремлю важко зробити з нього ворога. До того ж, він уособлює перехід влади до нових облич, це також не подобається Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...