У справі про загибель школяра в Прилуках новий поворот: Готують ексгумацію (відео)

Батьки Дениса Чаленка готові йти до кінця, щоб домогтися справедливості

14-річний Денис Чаленко загинув 29 жовтня при загадкових обставинах. Тіло школяра знайшли в чотирьох кілометрах від дому на залізничних коліях. Поліція поспішила заключити "нещасний випадок", але близькі хлопчика почали власне розслідування. Тепер же тіло дитини вирішили ексгумувати, щоб провести ще одну незалежну експертизу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Люди знову збираються під поліцейським відділком в Прилуках, щоб домогтися справедливого розслідування. Раніше протестувальники палили шини і намагалися штурмом брати відділення. Це привело до зміщення глав поліції в Прилуках, а справою зайнялися столичні правоохоронці.

Проте слідство не поспішає відмовлятися від версії про нещасний випадок хоча і розглядає "вбивство", як пріоритет. Судмедексперти з Прилук повинні були оприлюднити результати експертизи, але цього не сталося.

Батьки знайшли експертів з Німеччини і людей, готових оплатити їх послуги. Дениса Чаленка поховали 5 листопада, але готові ексгумувати, щоб домогтися справедливого розгляду справи. Справа в тому, що після експертизи тіло хлопчика віддали близьким не повністю - були відсутні деякі фрагменти кісток.

А кілька днів тому у Прилуках загадково загинув ще один хлопець - 17-річного Олега знайшли повішеним. У поліції зв'язок між цими справами не коментують, а ось рідні впевнені, що почалася "зачистка".

Батькам Дениса вдалося домогтися "маленької перемоги". Шевченківський суд Києва зобов'язав внести в реєстр досудових розслідувань заяву батька хлопця про вчинення злочинів низкою посадовців, серед яких експерти, що проводили огляд місця загибелі хлопця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...