У США б'ють на сполох: Ціни на нафту наблизилися до нуля

Зниження вартості підвищує ймовірність того, що виробникам у Техасі скоро доведеться платити споживачам, щоб вони забрали сировину.

Ціни на нафту в американській нафтовій столиці наближаються до нуля. Покупці у Техасі, місці народження сланцевої революції, пропонують всього 2 долари за барель для деяких нафтових потоків, що є різким зниженням у порівнянні з попереднім місяцем. Видання Bloomberg заявило про небезпеку ситуації, передають Патріоти України.

Негативні ціни вже вразили темніші куточки американського нафтового ринку. Першою маркою в США, яка запропонувала ціну нижче нуля, був невеликий потік, що не має виходу до моря, відомий як Wyoming Asphalt Sour, який минулого місяця коштував мінус 19 центів за барель.

У Техасі ціни рухаються в цьому напрямку. Дочірня компанія Plains All American Pipeline в п'ятницю запропонувала всього 2 долари за барель для South Texas Sour, тоді як Enterprise Products Partners LP запропонувала на цьому тижні 4,12 долара за видобуток нафти у верхньому техаському затоці, згідно з бюлетенями за цінами.

Пропозиції можуть впасти, якщо ф'ючерси на нафту марки West Texas Intermediate, що втратили цього року три чверті своєї вартості, продовжать падати. На цьому тижні WTI закрилася нижче 20 доларів за барель вперше з 2002 року. Це віщує невдачу для виробників, які уклали контракти з постачальниками, оскільки щоденна ціна, яку вони отримують за свою нафту, рухається на ширшому ринку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...