У США численними пострілами в спину вбили зірку фільмів Спайка Лі

70-річний актор Томас Джефферсон Берд помер від численних кульових поранень.

Актор Томас Джеффорсон Берд, найбільш відомий завдяки ролям у фільмах американського режисера Спайка Лі, номінант премії Тоні, був убитий в Атланті в неділю, 4 жовтня. Парамедики, які приїхали на виклик, констатували смерть актора від численних кульових пораненнь у спину. Берд був застрелений у південно-західній частині міста, де проживав, повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

Обставини смерті поліція не розголошує.

«Мені так сумно повідомляти про трагічне вбивство нашого улюбленого брата Томаса Джефферсона Берда минулої ночі в Атланті, штат Джорджія. Том — мій хлопець, на фото ви бачите його в ролі страхітливого персонажа Ерола Барнса в Годиннику. Брат Берд також грав в моїх фільмах Чирак, Солодка кров Ісуса, Червоний удар літа, Заморочені, Його гра, Сідай в автобус, Дівчина № 6 і Годинник. Мої співчуття його родині. Спочивай з миром, брате Берд», — написав Спайк Лі у своєму Instagram.

Американським театралам Берд добре знайомий за бродвейськими постановками. Так, у 2003 році він був номінований на премію Тоні за роль в мюзиклі Чорне дно Ма Рейні, в якому він грав разом з Вупі Голдберг і Чарльзом Стенлі Даттоном.

На смерть актора на своїй сторінці в Instagram відреагувала також оскароносна актриса Віола Девіс: «О ні!!! 2020!!! Що?! Мені подобалося працювати з вами, Берде. Ви були прекрасним актором. Мені дуже шкода, що ваше життя обірвалося. Молюся за вашу сім'ю. Мені дуже шкода».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...