У США державний службовець розстріляв десятки людей (фото, відео)

За даними поліції, чоловік увійшов до будівлі муніципального центру і відкрив безладну стрілянину.

31 травня у місті Вірджінія-Біч, штат Вірджинія працівник комунальних служб відкрив стрілянину, в результаті чого 12 людей загинули і четверо поранені, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

«Це найбільш руйнівний день в історії Вірджинія-Біч. Залучені люди – це наші друзі, колеги, сусіди, колеги», – сказав мер Боббі Дайер.

За даними поліції, чоловік увійшов до будівлі муніципального центру і відкрив безладну стрілянину. Коли правоохоронці приїхали на місце події, зав’язалася перестрілка і поліцейські поранили нападника. Попри надану держслужбовцю першу допомогу, він помер.

Шеф поліції Джеймс Кервера також додав, що з чотирьох осіб, які отримали поранення, троє перебувають у критичному стані, самопочуття четвертого визначається як задовільне.

У поліції не розкривають ім’я підозрюваного, однак CNN з посиланням на джерела повідомляє, що це був 40-річний Девейн Креддок.

Зараз ведеться слідство та з’ясовуються мотиви злочину.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...