У США колишній бомж започаткував бізнес у соцмережах і став мільйонером

На даний момент на хлопця підписані в соцмережі 234 тисячі чоловік.

Американець, який тривалий час був бомжем, запустив власний бізнес в соцмережах і став мільйонером. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

У дитинстві 25-річний Бранден Конді (Branden Condy) зі штату Вірджинія був змушений жити в злиднях. За словами чоловіка, одного разу його мати несподівано звільнили з роботи, і сім'ї дали 12 годин, щоб зібрати речі і залишити житло. Після цього протягом декількох років Конді ночував у друзів або на вулиці. «Нам доводилося митися в громадських туалетах і жити в чужих будинках», - поділився він.
Чоловік зізнався, що спогади з дитинства стали для нього поштовхом до прийняття рішення про запуск своєї справи. Він почав читати книги, присвячені підприємництву, і підписався на відомих бізнесменів в соціальних мережах. «Так я познайомився зі своїми нинішніми партнерами: просто почав спілкуватися з хлопцями з Арізони, які відкрили успішну маркетингову фірму», - розповів герой матеріалу.
Через місяць Конді звільнився з низькооплачуваної роботи і відправився в інший штат, щоб розвивати компанію разом з новими знайомими. Протягом двох років він заснував в Instagram маркетингове агентство під назвою Branden Condy LLC, яке щомісяця приносить йому дохід в розмірі 25 тисяч доларів.
Колишній бездомний також здобув популярність в Instagram: зараз на нього підписані 234 тисячі чоловік. На своїй сторінці він розміщує знімки, зроблені під час подорожей, в дорогих автомобілях і бутиках люксових брендів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...