"У США може повториться італійський сценарій розвитку коронавірусу", - Пенс

У Білому домі пояснили, що цей прогноз заснований, зокрема, на сценарії, при якому з вкрай серйозним спалахом коронавіруса, подібно до того, який зараз спостерігається в Нью-Йорку, зіткнуться і інші великі міста США.

Віцепрезидент США Майк Пенс вважає, що сценарій розвитку ситуації навколо спалаху нового коронавіруса в США може нагадати те, що відбувається в Італії. Про це повідомляє британська телерадіокорпорація ВВС, передають Патріоти України.
"Ми вважаємо, що Італія на даний момент може бути найбільш порівнянним зі Сполученими Штатами місцем за цілою низкою причин", - заявив Пенс.
За словами віцепрезидента США, на це вказують прогнози, які готує Білий дім. "Якби не заходи щодо пом'якшення наслідків, які вже застосовуються, мільйони американців загинули б, а не 100-240 тис. за прогнозами теперішнього часу", - додав Пенс.

"Наше майбутнє в наших руках", - резюмував віцепрезидент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...