У США наклав на себе руки онук Елвіса Преслі

Йому було 27 років...

В американському місті Калабасас (штат Каліфорнія) у власній квартирі знайдений мертвим 27-річний Бенджамін Кіо (Benjamin Keough) - онук короля рок-н-ролу Елвіса Преслі. Про смерть нащадка легендарного Елвіса повідомляє портал TMZ з посиланням на менеджера його матері Лізи Марі Преслі, передають Патріоти України.

«Вона [мати] повністю розбита горем, невтішна і спустошена, але намагається залишатися сильною заради своїх 11-річних близнюків і старшої дочки Райлі. Вона обожнювала цього хлопчика. Він був любов'ю всього її життя», - йдеться в заяві.У свою чергу, в правоохоронних органах журналістам повідомили, що, за попередніми даними, молодий чоловік наклав на себе руки. Причиною смерті могло бути вогнепальне поранення - поруч з тілом лежала зброя.

Про Бенджаміна Кіо мало що відомо, крім того, що він народився в дуже відомій родині. Його мати - дочка Елвіса і Прісцилли Преслі - Ліза Марі Преслі є відомою співачкою, вона була заміжня за співаком Майклом Джексоном і актором Ніколасом Кейджем. Бенджамін Кіо також був музикантом і в 2009 році уклав контракт на запис на п'ять мільйонів доларів. Крім того, хто знав його - відзначали разючу подібність онука зі своїм дідом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...