У США назвали одну з найсильніших санкцій проти РФ

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор вважає, що існуючих санкцій проти Росії недостатньо.

Вільям ТейлорТимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор вважає, що міжнародне співтовариство може посилити санкції проти Росії за агресію в нашій країні. "Санкцій проти Росії недостатньо, оскільки впродовж цього часу ми не побачили, щоб росіяни залишали Донбас чи Крим", – сказав він в інтерв’ю Першому каналу Грузії, передають Патріоти України.

За словами Тейлора, на Москву могли б вплинути секторальні санкції щодо оборонного, енергетичного та фінансового секторів.

Також можна запровадити обмеження проти більшої кількості росіян, щоб вони не могли отримати візи до Великої Британії або США, заморозити їхні цінні папери. "Одна з найсильніших санкцій, яку ми ще не застосовували щодо Росії, і Росія це добре знає, це її виключення з міжнародної фінансової системи. Це буде руйнівним для країни. Ми ніколи цього не робили, але в разі ще одного агресивного кроку, це можна буде використовувати. Ця санкція — плата для Путіна", – сказав Тейлор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...