У США помер головний лиходій із фільму про Джеймса Бонда (фото)

Причини смерті не розголошуються, проте вона стала несподіваною для близьких.

У віці 81 року помер американський актор Яфет Котто. Він був відомий за ролями у фільмах "Чужий", "Людина, що біжить", "Зоряна палата", "Ляльководи", а також зіграв головного лиходія у фільмі про Джеймса Бонда "Живи і дай померти". Про це повідомляє видання Daily Star, передають Патріоти України.

Про смерть актора повідомила його дружина. Причини смерті не розголошуються, проте вона стала несподіваною для близьких.
Котто, батько якого емігрував до США з Камеруну, тричі був одружений. У нього шестеро дітей. Останні роки життя він проживав на Філіппінах.
Яфет найбільш відомий за роллю головного лиходія доктора Кананга (Містер Великий) у фільмі про Джеймса Бонда "Живи і дай померти", де він знімався разом з Роджером Муром.Потім він знявся в культовій фантастиці "Чужий" і у фільмі 1987 року "Людина, що біжить" з Арнольдом Шварценеггером. Разом з Робертом Де Ніро він знявся в комедійному трилері "Опівнічний біг" в ролі агента ФБР Алонзо Мослі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...