У США помер один з найвідоміших рок-гітаристів (відео)

Всі, хто знав Кулика, відгукуються про нього як про прекрасну людину з чудовим почуттям гумору, і, звичайно, як про одного з найталановитіших музикантів у США.

У п'ятницю, 29 травня, в Лас-Вегасі помер відомий рок-музикант Боб Кулик. Про смерть гітариста повідомив його молодший брат Брюс. Він не назвав причину. Бобу було 70 років, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Боб Кулик народився в Нью-Йорку 16 січня 1950 року в єврейській родині. Навчився грати на гітарі ще в шкільні роки. Музика була для нього всім. У 1972 році він прийшов на прослуховування - набирали музикантів в нову групу, яка потім стала культовою. Це Kiss. Кулик пробувався як соло гітарист. Джин Сіммонс, Пол Стенлі і Пітер Крісс залишилися під великим враженням від його гри, проте тоді взяли все ж іншого - Ейса Фрейлі.
Тим не менш, вони не забули про Кулика. Боба часто запрошували в якості ще одного гітариста для запису пісень в студії. Він брав активну участь в роботі над чотирма альбомами Kiss - Alive II, Unmasked, Killers, Creatures of the Night. Також він записував разом зі Стенлі сольний альбом співака в 1978 році.
Кулик став одним з найбільш затребуваних гітаристів у США. Його запрошували для спільної роботи як в студії, так і на концертах багато знаменитих виконавці. Цей список величезний: Лу Рід, Майкл Болтон, Міт Лоуф, Дайана Росс, Доро, а також цілий ряд рок-груп. У 2017 році Боб записав свій єдиний сольний альбом - Skeletons in the Closet.Кулик також відомий тим, що записав одну з найпопулярніших пісень в культовому мультсеріалі «Губка Боб Квадратні Штани». Композиція відома як Sweet Victory. Вона вперше прозвучала в бойовику «Скала» в 1996 році. А в 2001 році її використовували в мультфільмі, обігравши в пародійному ключі.
Всі, хто знав Кулика, відгукуються про нього як про прекрасну людину з чудовим почуттям гумору, і, звичайно, як про одного з найталановитіших музикантів у США.

Боб багато років жив в Лас-Вегасі разом з популярною актрисою Стеллою Стівенс («Божевільний професор», 1963 рік). Вони не були офіційно одружені. Стівенс старше Кулика на 11 років. Дітей у них немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...