У США помер син Хрущова: ЗМІ знайшли примітну деталь у справі нащадків радянських вождів

18 червня в США на 85-му році життя помер син колишнього Першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова Сергій.

Сергій ХрущовЗ початку 1990-х років Сергій Хрущов на запрошення американського університету перебрався в США, де продовжив свою наукову діяльність. Пізніше син Хрущова отримав посвідку на проживання в США, а в 1999 році став громадянином Штатів, передають Патріоти України.

Журналіст Павло Пряников в своєму Telegram-каналі "Тлумач" зазначив одну примітну деталь в справі Хрущова та інших нащадків колишніх радянських лідерів: всі вони переселилися в США, покинувши батьківщину. "Діти і внуки старих радянських лідерів Сталіна, Хрущова, Андропова і т. д. переселилися жити в Америку. А ось потоми "демократичних лідерів" вже переорієнтувалися на Європу, конкретно - на німецький світ. Сам Горбачов живе в Німеччині, його єдина дочка Ірина Вірганська теж влаштувалася в Баварії більше десяти років тому. Там же живе і одна з онучок останнього генсека", - пише журналіст.

Він нагадав, що дочка і зять Бориса Єльцина обрали місцем проживання Австрію. Одна з дочок Володимира Путіна вийшла заміж за громадянина Нідерландів і, за чутками, вважає за краще жити в країні обранця. "Допитливий розум запідозрить перехід "марки" під назвою "Росія" до інших господарів на рубежі ХХ і XXI століття", - прокоментував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...