У США пропонують обмежити в'їзд у країну росіянам

Як вважає відставний адмірал, існуючих заходів не достатньо, оскільки вони зачіпають відносно невелику групу росіян і «не привертають увагу» президента Володимира Путіна.

Колишній верховний головнокомандувач Об’єднаними збройними силами НАТО в Європі адмірал Джеймс Ставрідіс

Відставний адмірал США, колишній верховний головнокомандувач Об’єднаними збройними силами НАТО в Європі адмірал Джеймс Ставрідіс в своїй статті для журналу Time пропонує ввести нові санкції проти РФ, передають Патріоти України.

Серед заходів, наведених ним — «ширші обмеження на поїздки для російських громадян, які прагнуть приїхати до Сполучених Штатів з будь-якою метою».

«Є інші форми відповіді, особливо з урахуванням того, що, як визнав сенатор Марко Рубіо, в конгресі, схоже, спостерігається «втома від санкцій», — додав він. На думку екс-головнокомандувача НАТО, Вашингтон може «як відкрито, так і таємно підтримувати окремих людей і групи в Росії», які прагнуть до демократії.

Ставрідіс вважає, що США не слід обмежуватися заходами, що стосуються російського бізнесу. Він пропонує поширити санкції на спортивні команди з Росії, музичні колективи і дипломатичні делегації, а також ввести конкретні санкції проти «ключових лідерів в Росії, аж до Путіна і включаючи його».

Крім того, на думку екс-головнокомандувача НАТО, США слід відмовитися від співпраці з Росією з низки міжнародних проектів, включаючи відновлення Сирії і регулювання цін на нафту.

Як вважає відставний адмірал, існуючих обмежувальних заходів не достатньо, оскільки вони зачіпають відносно невелику групу росіян і «не привертають увагу» президента Володимира Путіна.

«Без сумніву, ми постраждали від прямого удару в серце нашої демократичної системи з боку росіян — і, без сумніву, ми відповіли мало чим, не рахуючи кількох символічних жестів», — заявив Ставрідіс, коментуючи висновки доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера, присвяченого розслідуванню можливого втручання Росії в американські вибори в 2016 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...