У США збанкрутував культовий виробник зброї з понад 200-річною історією

Remington Arms - найбільший американський холдинг, що випускає широкий асортимент цивільної і військової вогнепальної зброї, а також боєприпасів і аксесуарів до нєї.

Американська компанія Remington, заснована 204 роки тому, подала в суд заяву про банкрутство, передають Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

За даними Remington, продажі за останні чотири роки скоротилися в два рази - до $ 437,5 млн. Компанія заявила, що скорочення продажів зброї завадило їй заробляти гроші навіть після реструктуризації фінансів в ході першого банкрутства.
Компанія заборгувала різним кредиторам понад $ 250 млн, в тому числі заборгованість в розмірі $ 12,5 млн перед рідним містом Ремінгтона в Хантсвіллі, штат Алабама, який виділив кредит, щоб допомогти в модернізації виробничого підприємства.
Подана до суду заява про банкрутство передбачає реорганізацію і фінансове оздоровлення підприємства, дозволяючи уникнути його ліквідації та розпродажу активів. Після подачі заяви компанія продовжить діяльність під наглядом і зможе обслуговувати борги.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...