У столиці біля Міноборони і Генштабу ЗСУ вбили чоловіка

Поки що особу загиблого не встановлено.

У Шевченківському районі Києва (на межі з Солом'янським), поблизу Міністерства оборони України та Генерального штабу ЗСУ, знайшли мертвого чоловіка, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Як стало відомо журналістам із власних джерел, його помітив випадковий перехожий. Тіло лежало на теплотрасі біля Повітрофлотського шляхопроводу, приблизно в 100-150 метрах від оборонного відомства.

На шиї чоловіка була петля. "Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть настала внаслідок механічної асфіксії", – додало джерело.

Загиблому на вигляд близько 45-50 років, середньої статури, зріст близько 180 см. Чоловік був одягнений у коричневу куртку й чорні брюки. Поруч із ним лежали два рюкзаки і сумка.

У Шевченківському райуправлінні поліції Києва, яке займається розслідуванням, нашим журналістам розповіли, що кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поки що особу загиблого не встановлено.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...