У столиці наркоман з підробленим посвідченням працював таксистом

Позбавлений права керування водій пояснив патрульним, що “купив підроблене посвідчення в інтернеті".

У столиці патрульні зупинили водія, який був за кермом авто у стані наркотичного сп’яніння. Позбавлений права керування водій пояснив патрульним, що “купив підроблене посвідчення в інтернеті, щоб таксувати”. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва, передають Патріоти України.

“На вулиці Дегтярівській патрульні помітили автомобіль Renault, який рухався без увімкненого світла фар. Інспектори зупинили транспортний засіб, а під час спілкування з водієм помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Той зізнався патрульним, що напередодні вживав наркотики та позбавлений судом права керування за подібне порушення на 10 років. Для встановлення особи чоловік пред’явив паспорт”, – йдеться у повідомленні.

Патрульні вирішили провести водію поверхневу перевірку. У результаті виявили пакетики з зеленою речовиною рослинного походження. Крім того, підозріле посвідчення водія: на фотографії був зображений зупинений керманич, а дані — чужі. Патрульні з’ясували, що таке посвідчення у базах відсутнє, а сам документ має ознаки підробки. Водій пояснив, що придбав його в інтернеті, щоб реєструватися у програмах, через які він надавав послуги з перевезення пасажирів.

Патрульні склали на водія протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року керувала транспортними засобами у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, бувши позбавленим такого права судом) КУпАП.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Шевченківського управління поліції для вилучення речовин і посвідчення та надання правової кваліфікації діям громадянина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...