У столиці під офісом "Нацкорпуса" підірвали гранату

Інцидент трапився в ніч на неділю, 25 жовтня.

Біля київського офісу партії "Національний корпус" вибухнула граната. Пошкоджено фасад будівлі, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу НК.

Відзначається, що під будівлю кинули бойову гранату, постраждалих немає. "Сьогодні під офіс Київського осередку Національного корпусу, який знаходиться за адресою вул. Гайдай 9/8, кинули бойову гранату. Внаслідок провокації ніхто не постраждав, оскільки на той момент в приміщенні не було людей. Вибухом пошкоджено офісне майно. Зараз на місці працює поліція", – йдеться в повідомленні.

У пресслужбі Головного управління Національної поліції у Києві повідомили, що інцидент трапився в ніч на неділю. Після інформації про вибух на місце виїхала оперативно-слідча група і вибухотехніки. "До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий кинув предмет, ймовірно гранату, який вибухнув біля офісного приміщення на вулиці Зої Гайдай. Оперативний черговий направив на місце слідчо-оперативну групу районного управління поліції, вибухотехніків та кінологів", – сказано у повідомленні.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, правоохоронці на місці події провели першочергові слідчі дії: "Внаслідок події ніхто не постраждав, вибухом пошкоджено паркан та фасад будинку", – зазначив він.

Правоохоронці проводять комплекс першочергових слідчих і розшукових дій, аби встановити та затримати осіб, причетних до скоєння злочину. Дільничні офіцери поліції проводять поквартирний обхід та опитують мешканців будинку. Вирішується питання щодо надання події правової кваліфікації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...