У Страсбурзі на всесвітньому форумі публічно принизили кремлівських пропаганд*нів (відео)

Під час виступу російської пропагандистки на екрані показали ілюстрацію художників Charlie Hebdo, яка демонструє суть російської пропаганди.

На Всесвітньому форумі за демократію в Страсбурзі принизили пропагандистів з російського каналу Russia Today, показавши в ході виступу з трибуни заступника головного редактора RT Анни Бєлкіної карикатуру Charlie Hebdo. Про це йдеться на сторінці Української школи політичних студій в Facebook, передають Патріоти України.

Пропагандистка в своїй промові намагалася пояснити, чому ЗМІ втрачають довіру читачів і наводила приклади виборів в США в 2016 році і Brexit. Продюсер французького радіо "Франс культура" Крістін Окрен запитала у спікера, чому вона не говорить про негативний вплив Росії на інформаційне поле, і після її репліки в залі прозвучали масові оплески. Потім на екрані показали ілюстрацію художників Charlie Hebdo, яка демонструє суть російської пропаганди.

Представники української делегації на форумі заявили, що "Світовий форум за демократію - не місце для пропаганди" і учасники заходу їх підтримали. Також прозвучало звернення і до організаторів форуму, які запросили представників Russia Today.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...