У Таїланді інфікований коронавірусом спеціально плюнув в обличчя незнайомцю (відео)

На одній із наступних зупинок хворого знайшли мертвим у вагоні.

Анан Сахох

Інфікований коронавірусом COVID-19 житель Таїланду плюнув в обличчя пасажирові одного з потягів у Бангкоку, передають Патріоти України з посиланням на Metro UK.

Уточнюється, що інцидент стався в потязі, який вирушав із залізничного вокзалу столиці Таїланду. Поліція встановила особу загиблого: ним виявився 56-річний Анан Сахох.

Чоловік їхав із Бангкока в Наратхіват. Він плюнув на сусіда в черзі за квитками.

Лікарі зробили тест загиблому, і з'ясувалося, що він був інфікований коронавірусом. Ймовірно, житель Таїланду здійснив свій вчинок, знаючи про близьку смерть.Анан СахохПри цьому перед посадкою Сахох пройшов обов'язкову перевірку на підвищену температуру тіла. Інші пасажири розповіли, що бачили, як у вагоні він кашляв і ходив до туалету, де він блював.

Тіло виявили поруч із санвузлом, коли потяг зупинився на проміжній станції.

Директор Державних залізниць Таїланду Такун Інтрахом заявив, що влада намагається знайти особу, в яку плюнув померлий, оскільки він міг заразитися коронавірусом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...