У тата тепер нова мама: Потап розповів, як син від першого дружини відреагував на його шлюб із Каменських

Український репер та продюсер Потап (Олексій Потапенко), який уклав шлюб зі співачкою Настею Каменських, зізнався, що син Андрій підтримав його в бажанні одружитися вдруге.

Український репер та продюсер Потап (Олексій Потапенко) у коментарі "Світському життю" на "1+1" зізнався, що намагався сказати 10-річному синові Андрію про намір одружитися вдруге максимально делікатно, передають Патріоти України.

"Андрій дуже любить маму Ірину. Це було не дуже просто мені, я розповідав йому потихеньку. Ми дійшли до того, що я його запитав: "Синку, як ти відреагуєш, якщо я одружуся?" На це він сказав: "Якщо для тебе це добре, то я буду робити все, щоб було добре для мого батька". Я запитав: "Ти прийдеш на моє весілля?" Він сказав: "Так", – зізнався Потап.

Репер також зазначив, що з колишньою дружиною, продюсером Іриною Горовою, у нього завжди будуть родинні стосунки, оскільки вона мати його дитини. У шлюбі Потап і Горова жили з 1999-го до 2014 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...