У центрі столиці горів ресторан (фото, відео)

Ресторан знаходиться у приміщенні, прибудованому до готелю «Експрес».

У суботу, 12 грудня, в Києві загорівся МАФ біля входу в готель "Експрес", вогонь пошкодив фасад. Пожежа сталася на розі бульвару Тараса Шевченка та вулиці Симона Петлюри, виникла пожежа. Про це повідомив заступник голови фракції "Слуги народу" Павло Сушко, передають Патріоти України.

Про постраждалих і жертв поки інформації немає. Як розповіли у прес-службі ГУ ДСНС у місті Києві, горить прибудова до будівлі готелю площею 30 квадратних метрів.

За словами очевидців, які зняли пожежу на відео, на момент зйомки на місці події пожежників ще не було. На кадрах видно, як вогонь розгорівся на виході з готелю, в небо піднімається чорний дим.

Пізніше стало відомо, що рятувальники загасили пожежу в центрі Києва. Займання сталося в кафе, прибудованому до готелю на площі 40 кв м. рятувальникам знадобилося менше півгодини, щоб впоратися з вогнем.

«12 грудня об 11:35 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на бульварі Тараса Шевченка, 38/40, що у Шевченківському районі столиці. На місце події негайно прибули рятувальники найближчих державних пожежно-рятувальних частин», - про це Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Як виявилось, сталося загоряння на площі 40 кв. м в одноповерховому закладі громадського харчування, що заходиться в прибудові до готелю.

Пожежу було ліквідовано о 12:02. На місці пожежі було задіяно 8 одиниць техніки та 32 фахівця.

Жертв та постраждалих немає. Причина загоряння наразі встановлюється.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...