У відповідь на затвердження ескізу Великого Герба України "Укрпошта" за його мотивами створила власний корпоративний: Автора вже пропонують зробити PR-менеджером країни

Головними елементами малюнка стали фігурки листоноші і голуба, які «стоять» на пшеничних колосках з гілками калини, а внизу «герба» присутні цифри поштового індексу.

Національний поштовий оператор «Укрпошта» відреагував на новину про затвердження ексиз Великого Герба України, створивши власний корпоративний «герб». Він з'явився в Facebook «Укрпошти» і не залишив байдужими користувачів мережі, передають Патріоти України.

Головними елементами малюнка стали фігурки листоноші і голуба, які «стоять» на пшеничних колосках з гілками калини, а внизу «герба» присутні цифри поштового індексу.
Користувачз ніком Дмитро Смирнов поцікавився, чи не можна людину, яка веде сторінку оператора, зробити PR менеджером всієї країни? З ним на даний момент погодилися вже 300 користувачів.
Проте частина українців вирішила, що «Укрпошта» «перекреативила». «Гаразд, люди можуть кепкувати щодо вузьколобих чинуш і їх конкурсів. Але ви за наші гроші повинні мовчати в ганчірочку. Або вам пригадати торгівлю туалетним папером і мівіною у відділеннях "Укрпошти"?», - пригрозив Артем Донець.

А ось Андрій Мухін визнав корпоративний «герб» наругою над символікою держави. «Краще б зайнялися своєчасною доставкою і нелюдськими тарифами», - порадив менеджерам компанії він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...