У владу "по-новому": БПП можуть перейменувати в ЄС

Партію "Блок Петра Порошенка "Солідарність" можуть перейменувати в "Європейську солідарність".

Петро Порошенко планує серйозний ребрендинг своєї партії, про що розповів на закритій зустрічі з депутатами та міністрами БПП після поразки на виборах, пише Українська правда з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Очікувалося, що її перейменують на "Солідарність", але над назвою поки що думають. Можливо, партія стане "Європейською солідарністю", яку скорочуватимуть "ЄС", що нагадуватиме виборцям, що Порошенко - "головний євроінтегратор".

Також зміниться склад партії, оскільки Порошенко хоче набрати до списку молодих незаплямованих людей, які у своїх регіонах стали успішними завдяки реформам.

"Молоді обличчя" партія, балансуючи, міксуватимуть з авторитетами. Наприклад, у своєму списку Порошенко хоче бачити Рефата Чубарова і Мустафу Джемілєва, громадського діяча Ігоря Козловського, Героя України Володимира Жемчугова.

На виникаючі питання щодо "очищення" партії, чинний президент демонстративно відмежовується від свого оточення. Близькі соратники Порошенка Ігор Кононенко, Сергій Березенко, Олександр Грановський обиратимуться до наступної ВР у мажоритарних округах. Але це не означає, що після виборів вони не приєднаються до фракції Петра Олексійовича.

Водночас чинний президент поки що вагається, чи йти йому особисто до наступного парламенту, хоча частина оточення Порошенка категорично відмовляє його від цієї ідеї.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...