У Владивостоці - повний колапс: Російське Примор'є накрив сніговий апокаліпсис (фото, відео)

За інформацією російського гідрометцентру, причина такої негоди – активний південний циклон.

Страшна негода охопила Приморський край Росії. Зокрема, у столиці регіону Владивостоці за ніч і ранок понеділка випала норма опадів за півтора місяці. У краї оголосили штормове попередження, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.Активний південний циклон приніс у Примор'є сильний дощ, що переходить у сніг, штормовий вітер і завірюху, водночас на дорогах утворилася ожеледь.

За словами речника Приморського гідрометцетру Віктора Чулкова, орієнтовно випало 43 міліметри опадів, а висота снігу, який випав, в різних районах міста, склала від 2 до 8 сантиметрів. Зауважимо, що місячна норма опадів тут становить 31 міліметр, пише інформаційна агенція "РИА Новости".Страшна негода охопила російський Владивосток:

Через негоду у Приморському краї Росії відбулася затримка десятків як автобусних, так і авіарейсів. У міжнародному аеропорту "Владивосток" кажуть, що вони затримують рейси на виліт і на приліт, але аеропорт не закривають. Крім того,, відомо, що було скасовано понад 20 автобусних рейсів у всіх напрямках.Снігопад у Владивостоці:

Також через сніг у Владитовостоці почалися проблеми з рухом. За даними сервісу "Яндекс. Пробки", вранці 18 листопада в місті можна було спостерігати скупчення транспорту на 10 балів. Сталися тут і перші ДТП – поки місцеве управління МВС повідомляє лише про 2 аварії, внаслідок яких ніхто не постраждав.Сніговий колапс у Владивостоці:

Натомість місцеві ЗМІ пишуть про серйозну ДТП поблизу села Достоєвка. Тут унаслідок зіткнення дві машини зазнали серйозних механічних пошкоджень, на місці інциденту працюють медики.

Наразі на територію Владивостока заборонено в’їжджати великовантажному автотранспорту. Такаж заборона діє і виїзді з Рибного та Морського портів. Водночас у самому місті перекрито кілька вулиць. А міський транспорт працює з величезними перебоями та затримкою в русі, до однієї із зупинок рух тролейбусів скасовано.Через сніг у Примор'ї на дорогах ускладнено рух:

"На проїжджій частині спостерігається сніговий накат та ожеледні явища, ускладнено рух на спусках і підйомах. У зв'язку з цим ДАІ рекомендує жителям Владивостока проявляти максимальну обережність під час руху", – кажуть у місцевій поліції.Яку ситуацію можна спостерігати на дорогах Владивостока (Увага! Ненормативна лексика!):

У пресслужбі міськадміністрації Владивостока додають, що на деяких вулицях сталося аварійне відключення електроенергії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...