У всьому винен долар: В Україні різко подорожчає електроніка і побутова техніка

​В Україні триває падіння курсу національної валюти, яке почалося з поширенням коронавіруса і обвалом цін на світовому ринку нафти.

Нестабільний курс гривні, перш за все відіб'ється на імпорті. Аналітики, що працюють на фінансовому ринку, розповіли про те, що варто очікувати не тільки подорожчання імпортних електротоварів і гаджетів, але і їх тимчасового дефіциту, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

За інформацією прес-служби компанії MOYO, особливо це стосується продукції, яка збирається в Китаї через тимчасові логістичних труднощів як всередині Китаю, так і за його межами.

В основному подорожчають дрібні гаджети, технологічно складні у виробництві аксесуари і електроніка, складання якої відбувається з великого набору комплектуючих.
В Україні, швидше за все, постраждають в першу чергу виробництва, які залежать від комплектуючих, що поставляються з Китаю. У той же час, за прогнозами експертів, подешевшає продукція, яку Україна експортує. Це пов'язано з падінням попиту в країнах, де коронавірус вже в активній фазі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...